10 Gode sider til at hjælpe din web-development

Pixabay

Pixabay er et super fedt site. Masse flotte billeder og du kan søge på næsten hvad som helst derinde. Det er gratis billeder uden en grænse for mange du må tage. De er store og i en god opløsning, nemme at benytte til web og meget mere.

Klar anbefaling herfra!

Klik her for at komme til Pixabay.

Fontawesome

Fontawesome er et site hvor du kan få super fede ikoner puttet ind i din html.
Det er så simpelt at de giver dig mulighed for bare at ligge et lille stykke kode på din hjemmeside og vupti så har du et ikon. Ikoner kan f.eks. være:

Klik her for at komme til Fontawesome.

CSS-Tricks

CSS-Tricks er et site hvorpå du kan tjekke alt fra hele CSS-bibloteket til at se forskellige tips og tricks lavet af andre udviklere. Der er foreslag til hvordan man kan lave best-practice og hvilke ting man skal fokusere mere på end andet.

CSS-Tricks Almanac er smadder god at bruge til opslag hvis ikke du forstår hvorfor noget CSS enten ikke virker. Eller hvis der er nogle properties man gerne vil lære bedre at kende.

Klik her for at komme til CSS-Tricks.

CSS Portal

Siden her ligger meget op af hvad jeg skrev ved den tidligere. Ved CSSPortal er der nogle Animations-forudindstillinger som man kan benytte sig af. Noget kode der allerede er skrevet som man bare skal putte ind i sin egen kode og tweake og vupti så virker det.

Vil personligt ikke synes særlig godt om denne da den hjælper måske lidt for meget til at benytte ting man selv kan lave ret nemt.

Klik her for at komme til CSS Portal.

Lorem Ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Doloremque quasi, ratione tempore doloribus, architecto reiciendis iusto. Molestias aut officiis et nemo impedit, mollitia optio! Vero, sequi itaque maxime ut voluptatum.

Det her er noget tekst du kan få fra da.lipsum!

Klik her for at komme til da.Lipsum.

Freepik

Lidt ligesom Pixabay. Samme koncept med gratis billeder og en masse muligheder for både at downloade normale billeder og vektor grafik.
Det er super rart at have nogle billeder som man kan bruge til placeholders eller lignende. Det gør det en del nemmere at arbejde med når man har kode.

Klik her for at komme til Freepik.

Flaticon

Flaticon er lidt ligesom Fontawesome. Her er der dog den hage ved det at du skal downloade billederne i modsætning til fontawesome som gør det med html og links og sådan noget.

Klik her for at komme til Flaticon.

W3Schools

W3Schools plejer jeg personligt at sige du ikke skal ligge alt for meget i.
Grunden til dette er fordi de er meget strikse omkring deres snippets og demoer, du kan ikke lege med de idéer de har. Men som opslag og hvis du ved hvad du kommer efter så er W3Schools en ideel side at gå ind på for at få inspiration og hjælp til dit site.

Klik her for at komme til W3Schools.

Scrimba

Scrimba er et godt site i form af at de har nogle rigtig gode tutorials hvor du kan lege med imens du ser videoerne. Du kan pause midtvejs og skrive i koden selv for at prøve forskellige idéer man evt. ville komme op med imens man ser videoen. Eller hvis man har behov for at slette det hele og prøve at skrive det selv. Det kan man også. Videoerne er meget interaktive og vil klart anbefale at tage et kig derind.

Endnu en klar anbefaling

Klik her for at komme til Scrimba.

Codecademy

Codecademy, alle der har haft lidt med tech og kodning at gøre kender til dette site. Hvorfor? Jo ser du. Alle kender til dette site fordi det har en masse forskellige sprog med en masse gode tutorials hvor du bliver udfordret til at udøve de ting du gerne vil lære. Hagen ved det? At den rigtige løsning måske engang imellem kan ses som forkert da de kun har et rigtigt svar til hver opgave.

Husk dette når du går igang!

Klik her for at komme til Codecademy.